BATTIPAV alati i mašine za građevinski sektor i keramiku

BATTIPAV alati i mašine za građevinski sektor i keramiku

Velike promene u svetu keramike u 70im godinama su uvele revoluciju u svetu postavljanja pločica. U početku, pločice su korišćene za pokrivanje kuhinja i kupatila, a nakon toga su postale neizbežne u svakom domu. Nastala je potreba za mašinom koja će pomagati prilikom obrade i postavljanja pločica na pod. Nastala je ideja o nastanku JUMBO VARIOMATIC i nastao je BATTIPAV i Fanci. Godine 1980. sedište kompanije se premešta u Kotinjolu, i ime brenda se menja u „NUOVA BATTIPAV“ (Novi BATTIPAV). Gospodin TONDINI odlučuje da preuzme kompaniju potpuno i premesti je na sadašnju lokaciju čime počinje seriju strukturalnih poboljšanja.

Sa ubacivanjemmašina za sečenje, nailazi se na novi izazov, konstrukcija pumpi koje su potrebne za lubrikaciju diskova za sečenje na električnim sekačima.

Nakon oko 20 godina, NUOVA BATTIPAV postaje lider u proizvodnji pumpi, što se dokazuje tako što snabdeva mnoge konkurente.

U kasnim 90im godinama , fokus kompanije se premešta u proizvodnju mašina za sečenje blokova , cigala i mermera.

NUOVA BATTIPAV „MADE IN ITALY“  motori specijalno dizajnirani za mašine koje kompanija proizvodi, kao i pumpe i aluminijumska konstrukcija. Sve ovo odražava maksimalan kvalitet i ključan je za odabir BATTIPAV mašina ispred konkurentskih.

Na tridesetu godišnjicu kompanija postaje BATTIPAV i ostavlja NUOVA po strani. Ovaj događaj je značajan datum za kompaniju BATTIPAV, jer se tada predstavlja i novi logo, koji je omaž prvom logou iz ranih 80ih godina. Danas je kompanija postavljena na 12000 kvadratnih metara i distribuira proizvode u preko 80 država.

MAŠINE ZA KAMEN
GRAĐEVINSKE MAŠINE
MAŠINE ZA SEČENJE MERMERA
MAŠINE ZA MERMER I PLOČICE
MAŠINE ZA SEČENJE PLOČICA
RUČNI SEKAČI PLOČICA
UNIVERZALNI MEŠAČI
MAŠINE ZA ČIŠĆENJE
MAŠINE ZA BUŠENJE
RUČNI ALATI
PUMPE ZA MAŠINE
 

Detaljnija pretraga

Pogledajte Mobilna / Standardna

Sva prava zadržava Enel Alati DOO
Designed by Sunlight Media Studio