NOVO U PONUDI: BATTIPAV profesionalni alati i mašine za keramičare

Poznati italijanski proizvođač mašina i alata za keramičare i građevinsku industriju, koji odlikuju brojni patenti. 

Istorijat preduzeća

Velike promene u svetu keramike u 70im godinama su uvele revoluciju u svetu postavljanja pločica. U početku, pločice su korišćene za pokrivanje kuhinja i kupatila, a nakon toga su postale neizbežne u svakom domu. Nastala je potreba za mašinom koja će pomagati prilikom obrade i postavljanja pločica na pod. Nastala je ideja o nastanku JUMBO VARIOMATIC i nastao je BATTIPAV i Fanci. Godine 1980. sedište kompanije se premešta u Kotinjolu, i ime brenda se menja u „NUOVA BATTIPAV“ (Novi BATTIPAV). Gospodin TONDINI odlučuje da preuzme kompaniju potpuno i premesti je na sadašnju lokaciju čime počinje seriju strukturalnih poboljšanja.

Sa ubacivanjemmašina za sečenje, nailazi se na novi izazov, konstrukcija pumpi koje su potrebne za lubrikaciju diskova za sečenje na električnim sekačima.

Nakon oko 20 godina, NUOVA BATTIPAV postaje lider u proizvodnji pumpi, što se dokazuje tako što snabdeva mnoge konkurente.

U kasnim 90im godinama , fokus kompanije se premešta u proizvodnju mašina za sečenje blokova , cigala i mermera.

NUOVA BATTIPAV „MADE IN ITALY“  motori specijalno dizajnirani za mašine koje kompanija proizvodi, kao i pumpe i aluminijumska konstrukcija. Sve ovo odražava maksimalan kvalitet i ključan je za odabir BATTIPAV mašina ispred konkurentskih.

Na tridesetu godišnjicu kompanija postaje BATTIPAV i ostavlja NUOVA po strani. Ovaj događaj je značajan datum za kompaniju BATTIPAV, jer se tada predstavlja i novi logo, koji je omaž prvom logou iz ranih 80ih godina. Danas je kompanija postavljena na 12000 kvadratnih metara i distribuira proizvode u preko 80 država.

 

Internet

Možete pogledati celokupan program i naš Generalni katalog na sajtu www.battipav.com

Takođe možete posetiti naš youtube kanal, i videti sve naše mašine na delu.

Imamo i HOW TO sekciju na sajtu: koja pomaže lako i brzo izvršavanje svih poslova vezanih za postavljanje i rad mašine.

Lako pogledati, lako uraditi: www.youtube.com/battipav

Takođe imamo novu aplikaciju koja se zove „LOAD YOUR TRUCK“ , aplikacija koja vam pomaže pri organizaciji transporta i pakovanja kamiona ili kontejnera

Tagovi:

Napiši komentar

Captcha


Pogledajte Mobilna / Standardna

Sva prava zadržava Enel Alati DOO
Designed by Sunlight Media Studio