BESSEY stege

„Ukoliko prestaneš da se unapređuješ, prestaješ da budeš dobar“ je moto osnivača kompanije BESSEY, a  i danas ostaje princip po kome kompanija posluje.

1889. godine, Max BESSEY je osnovao kompaniju BESSEY & Sohn u Štutgartu kao kompaniju koja se bavila pretežno čelicima. Nakon toga je kompanija konstantno unapređivala svoju ponudu i količinu proizvoda koju proizvode. Taj duh je doveo do toga da u toku 30ih godina prošlog veka počnu da proizvode stege. Snaga razvoja i istraživanja unutar BESSEY kompanije je dovela do mnogobrojnih patenata. Godine 1979. kompanija BESSEY preuzima  DIENER Werkzeugefabrik GmbH, i nastavlja tradiciju kompanije proizvodeći još tada popularne ERDI makaze.

2004. godine BESSEY & Sohn je promenio ime u BESSEY Tool GmbH & Co. KG, koja se fokusira se na alate za stezanje i sečenje, i Bessey Prazisionsstahl GmbH, najvećeg nemačkog snabdevača čelicima i nerđajućim čelicima. Jedinstveno pozicioniranje BESSEY kompanije kao proizvođača i čelika i alata, osigurava značajne prednosti u odnosu na konkurenciju jer postoji sigurnost u kvalitet čelika upotrebljen prilikom izrade BESSEY alata.

„Ukoliko prestaneš da se unapređuješ, preješ da budeš dobar“ je moto osnivača kompanije BESSEY, a  i danas ostaje princip po kome kompanija posluje.

Matrica steznih alata

 

Tagovi:

Napiši komentar

Captcha


Pogledajte Mobilna / Standardna

Sva prava zadržava Enel Alati DOO
Designed by Sunlight Media Studio