Dobrodošli na web stranicu nove prodavnice Enel Alata d.o.o. Novim dizajnom smo želeli da vam olakšamo pregled dostupnog alata, kao i poručivanje i plaćanje koje ćete moći da obavljate online. 


Takođe, možete videti nove kategorije proizvoda koje će vam olakšati put do alata koji vam je potreban:


Klikom na Kategorije možete odabrati alat prema vrsti: Ručni alat i oprema, Akumulatorski alat i oprema, Merni instrumenti, Rezni alat i oprema, Merni alat i oprema, Oprema za transport i skladištenje, Dizalice i oprema za podizanje tereta, Električni alati i oprema, Pneumatski alati i oprema, Hidraulični alati i oprema, HTZ oprema.


Kada odaberete kategoriju Namena, možete lako pronaći tip alata koji odgovara poslu koji vama treba. Tako možete videti posebno kategorisane proizvode koji se koriste u različitim granama industrije, kao što su Alat i oprema za elektroničare, Alat i oprema za industriju nafte i gasa, Alat i oprema za vodovod i cevi, Građevinski i poljoprivredni alat i oprema, VDE Alat i oprema za električare, Alat za autoindustriju, Colovni alat, Bravarski alat i Alat i oprema za stolare.


Kategorija Materijali vam nudi mogućnost da pregledate proizvode na osnovu materijala koji vam je potreban, IMPACT čelik, standardni čelik, nerđajući čelik, titanijum i specijalni nevarničeći alat.


Takođe, ukoliko znate alat kog proizvođača tražite, možete odabrati kategoriju Proizvođači i pogledati ponudu alata kategorisanu po tom kriterijumu.


Kada odaberete alat koji želite da kupite, ubacite ga u vašu korpu, registrujte se u prodavnici i pratite uputstva kako da veoma lako poručite proizvode. 


Registrujte se na našem sajtu i prvi vidite akcije i popuste koje spremamo za naše kupce! Uvek vam stojimo na raspolaganju za vaša pitanja i pomoć pri korišćenju sajta. 


Enel Alati tim