Saveti

Rss

"Zašto bih kupio profesionalan alat kada mogu da kupim neki nepoznati brend jeftinije?", to je pitanje koje ljudi često postavljaju sebi kada se odluče da im je potreban nov alat. Postoji šest glavnih razloga zašto je bolje kupiti profesionalni alat : Mogućnosti alata, materijal, efikasnost, bezbednost, frustriranost i vreme.

Vidi više

Dijamantske testere su obavezna dodatna oprema za brusilice, mašine za sečenje betona , mašine za sečenje keramike itd. Postoji izuzetno veliki broj vrsta testera koje na prvi pogled izgledaju vrlo slično, razlika je ta što je određena gustina dijamanata po obodu namenjena za različite materijale. Koliko ima različitih čvrstina materijala toliko postoji različitih formula gustine dijamanata. Postavlja se pitanje koje su razlike između dijamantskih testera?

Vidi više

Brusilica je alat veoma širokih mogućnosti. Ona može da brusi, oblikuje, polira i seče kroz metal i beton. Postoje različiti tipovi brusilica ali su najpoznatije ugaone brusilice. Brusilice nisu alat koji koristite svakodnevno, ali je neophodan za veliki broj poslova.

Vidi više
Pogledajte Mobilna / Standardna

Sva prava zadržava Enel Alati DOO
Designed by Sunlight Media Studio