Meni
Meni
Vaša korpa
Ovaj sajt koristi cookie za Vaše ugodnije korišćenje sajta

Mobilni ekstraktori prašine

Hvatanje prašine na izvoru je naša specijalnost, ali naši usisivači su takođe veoma efikasni za opšte čišćenje, što ih čini nezamenljivim u svim vrstama aplikacija.


Koji god materijal, prašinu, strugotine ili isparenja želite da uklonite ili transportujete sa ili unutar radnog mesta, imamo rešenja, čak iu opasnim okruženjima, kao što su ATEX zone. Sa tako širokim asortimanom, razvili smo raznoliku bazu kupaca, uključujući klijente iz građevinarstva, teške industrije, vazduhoplovstva i transporta, kao i prehrambene industrije, da spomenemo samo neke.


Dustcontrol isporučuje industrijske mobilne usisivače prašine i čistače vazduha, usisna kućišta na alatu, samostalne separatore i pribor za čišćenje. Ovo pomaže kompanijama širom sveta da postignu čistiju i efikasniju proizvodnju, pored poboljšanog kvaliteta proizvoda.

Svi naši mobilni usisivači i prečistači vazduha se isporučuju kao standard sa Hepa H13 filtracijom i napravljeni su za klasu primene H za opasnu prašinu i najzahtevnija okruženja. Svi naši usisivači imaju odvajanje zasnovano na ciklonu i opremljeni su filterima sa naboranim kertridžima da obezbede visoke i dosledne performanse na energetski najefikasniji način. Čišćenje filtera povratnog pulsa takođe znači da se filteri mogu održavati čistima bez potrebe za njihovim uklanjanjem na radnom mestu. Sve mašine su dizajnirane da budu što je moguće ergonomičnije, tako da su lake za rukovanje, pomeranje i transport, kao i jednostavne za održavanje.


Dustcontrol ima preko 45 godina iskustva u razvoju visokoefikasnih rešenja za usisavanje prašine, uključujući mašine, haube za ručne električne alate i fiksnu opremu i širok spektar dodataka za čišćenje.