Meni
Meni
Vaša korpa
Ovaj sajt koristi cookie za Vaše ugodnije korišćenje sajta

Politika privatnosti

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

U ime Enel alati DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Enel alata odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Enel alati d.o.o. se obavezuju da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Enel alati d.o.o. zadržavaju pravo da u slučaju grube greške u ceni otkažu narudžbinu i telefonskim putem obaveste naručioca o pogrešnoj ceni i razlozima otkazivanja.

Enel alati d.o.o. zadržavaju pravo izmene podataka o proizvodima u svakom trenutku, ukoliko se uvide greškeu podacima, a sve to kako bismo omogućili svojim kupcima tačne podatke.

Saobraznost

Uz sve alate koji podležu saobraznosti, se dobija izjava o saobraznosti , i za regulisanje svih kvarova i neispravnosti u garantnom i vangarantnom periodu je odgovoran servis Enel alati d.o.o. Kupac može vratiti proizvod u roku od 14 dana, a ukoliko je roba neoštećena Enel alati će mu povratiti novac u iznosu koji je platio kupac, ali u tom slučaju transport plaća kupac. Za sve probleme vam na raspolaganju stoje zaposleni u Enel alati d.o.o. Sva pitanja i nedoumice kao i probleme sa primljenim proizvodima možete poslati preko kontakt forme ili ih možete razrešiti pozivom na naše brojeve telefona.

Hvala na poverenju.