Meni
Meni
Vaša korpa
Ovaj sajt koristi cookie za Vaše ugodnije korišćenje sajta

Uslovi korišćenja

Poštovani,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta eneldoo.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisnicima sajta eneldoo.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Nedozvoljeno korišćenje sajta smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

1. Nakon prijema narudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.

2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžbina je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku

4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.

6. U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbine.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbe.

U ime Enel alati DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Enel alata odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.

Enel alati d.o.o. se obavezuju da ce se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Enel alati d.o.o. zadržavaju pravo da u slučaju grube greške u ceni otkažu narudžbinu i telefonskim putem obaveste naručioca o pogrešnoj ceni i razlozima otkazivanja.

Enel alati d.o.o. zadržavaju pravo izmene podataka o proizvodima u svakom trenutku, ukoliko se uvide greškeu podacima, a sve to kako bismo omogućili svojim kupcima tačne podatke.

Saobraznost

Uz sve alate koji podležu saobraznosti ,se dobija izjava o saobraznosti , i za regulisanje svih kvarova i neispravnosti u garantnom i vangarantnom periodu je odgovoran servis Enel alati d.o.o. Kupac može vratiti proizvod u roku od 14 dana, a ukoliko je roba neoštećena Enel alati će mu povratiti novac u iznosu koji je platio kupac, ali u tom slučaju transport plaća kupac. Za sve probleme vam na raspolaganju stoje zaposleni u Enel alati d.o.o. Sva pitanja i nedoumice kao i probleme sa primljenim proizvodima možete poslati preko kontakt forme ili ih možete razrešiti pozivom na naše brojeve telefona.

Hvala na poverenju.